MUŞ / MERKEZ - Suvaran İlkokulu

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

CUMHURİYETİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Nis

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı. Çanakkale zaferi İmanın imkânı, ebabillerin filleri yendiği gündür... Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun...

Yoktu ekmeği aşı. Yoktu toprağı taşı Çanakkale'yi taşımıştı sırtında. Mangal yürekli bir on başı..

Şbt

Koruna Virüsünden Korunma Yöntemleri

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İlkokullarda beden eğitimi olacak. Cumhurbaşkanımız bu konudaki talimatı Milli Eğitim Bakanımıza verdi" dedi.

Kas

Okulumuzda Türkçe öğretmeni Gülşah DURMUŞ'un hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programı çoşkuyla kutlandı.

Kas

Çıkış belli, varış belli. Kim demiş meçhul asker?   Yattığı toprak belli, tuttuğu toprak belli. Bir başka alemde ama fikirleriyle tam burada.

Yine bir şey yaptık diyemeyiz hatırana.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

May

Muş AFAD Ekibi Okulumuzda Deprem Tatbikatı Semineri ve Deprem Tatbikatı Düzenledi.

May

Okulumuzda Muş Alparslan Üniversitesi İlköğretim Matematik Bölümü Öğrencileri ve Suvaran Ortaokulu Önrencileri Fidan Dikim Etkinliği Düzenledi.

Okulumuzda Öğretmenler Günü Kutlandı